Accommodatie

Voor de wedstrijden van onze beide teams maken we dit seizoen weer gebruik van onze eigen accommodatie, namelijk het Sportcentrum van de TU Delft.

Sportcentrum TU Delft
Mekelweg 8-10
2628 CD Delft
015-2782442

Plattegrond

Route vanuit Den Haag

Neem de A13 richting Rotterdam. Neem afslag 10, Delft-Zuid op de A13, naar de N470. Bij de stoplichten gaat u rechts richting TU Delft. Neem de afslag TU Delft op de N470. Ga rechts onderaan de afslag, de Schoenmakerstraat op. U ziet nu het veld door de bomen aan uw linkerhand liggen. Neem de eerste straat links en dan nogmaals links. U bent nu gearriveerd op de parkeerplaats. Het veld ligt recht voor u, het Sportcentrum met de kleedkamers e.d. ligt aan het einde van de Van Den Broekweg.

Route vanuit Rotterdam

Neem de A13 richting Den Haag. Neem afslag 10, Delft-Zuid op de A13, naar de N470. Bij de stoplichten gaat u links richting TU Delft. Neem de afslag TU Delft op de N470. Ga rechts onderaan de afslag, de Schoenmakerstraat op. U ziet nu het veld door de bomen aan uw linkerhand liggen. Neem de eerste straat links en dan nogmaals links. U bent nu gearriveerd op de parkeerplaats. Het veld ligt recht voor u, het Sportcentrum met de kleedkamers e.d. ligt aan het einde van de Van Den Broekweg.