Onze Sponsors:

O'Caseys

O’ Casey’s Irish pub

De gezelligste Ierse pub van Nederland waar maar liefst 16 biertjes op de tap staan. Hier kunnen ook heerlijke Ierse gerechten, burgers en nacho’s gegeten worden. Verder is er de keuze uit meer dan 30 verschillende soorten whisky. De meerdere ruimtes en een geweldige zijn ook nog perfect voor een speciaal feestje. Kortom O’casey’s Irish pub is the place to be.

Mobytrader

Mobytrader

We do Financial Entertainment – we breath Games and eat live data feed for breakfast. Trading and Gaming as one happy virtual family. Not only for a few financial wizards, but fun and ease for everybody, globally. Sometimes we’re asked: What’s the difference between a Trading Platform and a Game? We’d say: There is none, except for a bad interface. Your mobile screen is more than just a bunch of pixels and it’s our job to use every bit of it!!’ We’re on a mission to make finance as fun and challenging as games, using the latest state of the art technology from our crew’s extensive experience. We believe in a team on a mission from creative disrupt in a conservative, but powerful market.

TU Delft

TU Delft

De TU Delft is de huissponsor van de DSR-C. De DSR-C is een van de 40 sportverenigingen die zijn aangesloten bij de Unit Sport & Cultuur van de TU Delft. Het doel van de Unit Sport & Cultuur is meerwaarde te creëren voor de universiteit als geheel door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft. Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, honderden docenten en trainers, en vele anderen binnen en buiten de universiteit onderhoudt S&C een gevarieerd en dynamisch programma waaraan jaarlijks zo’n 9.000 studenten en medewerkers deelnemen.

Workrate

Workrate

De term ‘workrate’ komt uit de sportwereld en staat voor de inzet en werkintensiteit van een team, wanneer het niet in het bezit is van de de bal. De workrate moet hoog zijn om effectief in te kunnen spelen op toekomstige spelsituaties. Dit principe past naadloos bij de filosofie van onze oprichters.