DSRC Schild

SPONSOREN

Grabowsky - Hoofdsponsor

Identity Driven Security

Identity Driven Security projecten zijn complexe uitdagingen die nooit precies gaan zoals wij ze uitstippelen; vergelijkbaar met een stevige rugby game. Met pieken en dalen en af en toe een beer op de weg moeten we, samen met onze klanten, wel die ‘try line’ bereiken. En als je daar dan komt…, is dat een heel mooi gevoel.

Wij beschermen, online, die bedrijven in Nederland, die er qua functioneren van de Nederlandse samenleving echt toe doen. En dragen hierdoor, samen met onze klanten, bij aan de veiligheid en continuïteit van de Nederlandse samenleving. Onze Grabowsken zijn ervaren ‘gidsen’ waar de klant op kan vertrouwen. Ze begrijpen de uitdaging waar de klant voor staat én de wereld van IDS.

Wij werken voor grote toonaangevende klanten met de daadkracht en persoonlijkheid die past bij een hard groeiend en meedenkend bedrijf. Heldere communicatie door te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen. Niet gemiddeld maar op onze ‘Grabowsky manier’ – nieuwsgierig, op zoek naar een uitdaging en af en toe een tikje eigenwijs. Want als gids in de wereld van Identity Driven Security wordt van ons verwacht dat wij ook nieuwe routes uit stippelen.

Guidance from business perspective

O' Casey's Irish Pub

De gezelligste Ierse pub van Nederland waar maar liefst 16 biertjes op de tap staan. Hier kunnen ook heerlijke Ierse gerechten, burgers en nacho’s gegeten worden. Verder is er de keuze uit meer dan 30 verschillende soorten whisky. De meerdere ruimtes en een geweldige zijn ook nog perfect voor een speciaal feestje. Kortom O’casey’s Irish pub is the place to be.

Eazie Wok Delft

Hi, wij zijn eazie. Vanuit onze Aziatische roots geloven wij dat gezond & lekker eten je happy maakt. Daarom willen wij het makkelijker maken voor jou om van healthy food te genieten. Eten is niet alleen belangrijk voor je body, maar ook voor je soul. Want als je iets eet wat lekker & goed voor je is, dan voel je je goed. Iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken in onze drukke levens. Maar wat goed & lekker eten is, is voor iedereen anders. Smaken verschillen en iedereen heeft andere ideeën over wat goed is. Vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm. Bij eazie kan het allemaal. eazie food geeft je wat je nodig hebt op dat moment. Of je nou nog gaat sporten, moet doorknallen, of juist even wilt relaxen. What you need is what you get.

delft university of technology

De TU Delft is een wereld wijd hoog aangeschreven technische universiteit, waar ongeveer 25 duizend studenten studeren. Met de zeer moderne en ruime campus kan iedere student op zijn gemak studeren en genieten van de beste faciliteiten.