DSRC Schild

SPONSOREN

Grabowsky - Hoofdsponsor

Identity Driven Security

Identity Driven Security projecten zijn complexe uitdagingen die nooit precies gaan zoals wij ze uitstippelen; vergelijkbaar met een stevige rugby game. Met pieken en dalen en af en toe een beer op de weg moeten we, samen met onze klanten, wel die ‘try line’ bereiken. En als je daar dan komt…, is dat een heel mooi gevoel.

Wij beschermen, online, die bedrijven in Nederland, die er qua functioneren van de Nederlandse samenleving echt toe doen. En dragen hierdoor, samen met onze klanten, bij aan de veiligheid en continuïteit van de Nederlandse samenleving. Onze Grabowsken zijn ervaren ‘gidsen’ waar de klant op kan vertrouwen. Ze begrijpen de uitdaging waar de klant voor staat én de wereld van IDS.

Wij werken voor grote toonaangevende klanten met de daadkracht en persoonlijkheid die past bij een hard groeiend en meedenkend bedrijf. Heldere communicatie door te doen wat we zeggen en te zeggen wat we doen. Niet gemiddeld maar op onze ‘Grabowsky manier’ – nieuwsgierig, op zoek naar een uitdaging en af en toe een tikje eigenwijs. Want als gids in de wereld van Identity Driven Security wordt van ons verwacht dat wij ook nieuwe routes uit stippelen.

Guidance from business perspective

Mobytron

We do Financial Entertainment – we breath Games and eat live data feed for breakfast. Trading and Gaming as one happy virtual family. Not only for a few financial wizards, but fun and ease for everybody, globally. Sometimes we're asked: What's the difference between a Trading Platform and a Game? We'd say: There is none, except for a bad interface. Your mobile screen is more than just a bunch of pixels and it's our job to use every bit of it!!'​ We're on a mission to make finance as fun and challenging as games, using the latest state of the art technology from our crew's extensive experience. We believe in a team on a mission from creative disrupt in a conservative, but powerful market.

Workrate

De term ‘workrate’ komt uit de sportwereld en staat voor de inzet en werkintensiteit van een team, wanneer het niet in het bezit is van de de bal. De workrate moet hoog zijn om effectief in te kunnen spelen op toekomstige spelsituaties. Dit principe past naadloos bij de filosofie van onze oprichters.

O' Casey's Irish Pub

De gezelligste Ierse pub van Nederland waar maar liefst 16 biertjes op de tap staan. Hier kunnen ook heerlijke Ierse gerechten, burgers en nacho’s gegeten worden. Verder is er de keuze uit meer dan 30 verschillende soorten whisky. De meerdere ruimtes en een geweldige zijn ook nog perfect voor een speciaal feestje. Kortom O’casey’s Irish pub is the place to be.

Eazie Wok Delft

Hi, wij zijn eazie. Vanuit onze Aziatische roots geloven wij dat gezond & lekker eten je happy maakt. Daarom willen wij het makkelijker maken voor jou om van healthy food te genieten. Eten is niet alleen belangrijk voor je body, maar ook voor je soul. Want als je iets eet wat lekker & goed voor je is, dan voel je je goed. Iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken in onze drukke levens. Maar wat goed & lekker eten is, is voor iedereen anders. Smaken verschillen en iedereen heeft andere ideeën over wat goed is. Vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm. Bij eazie kan het allemaal. eazie food geeft je wat je nodig hebt op dat moment. Of je nou nog gaat sporten, moet doorknallen, of juist even wilt relaxen. What you need is what you get.

delft university of technology

De TU Delft is een wereld wijd hoog aangeschreven technische universiteit, waar ongeveer 25 duizend studenten studeren. Met de zeer moderne en ruime campus kan iedere student op zijn gemak studeren en genieten van de beste faciliteiten.